Teaser:Alhamdulillah,Saya dah selamat bergelar isteri kepada incik suami:)

alhamdulillah...lama bebenar saya nak beronline,baru sampai kL
busy selesaikan byk benda..esok dah start kelas
ermm lega dah selesai sgala majlis,dari akad nikah,sanding dan bertandang
even byk benda yg unexpected berlaku,tapi saya redha sajer
tak smua yg kita idamkan akan perfect
tapii ada benda yg paling frust,nanti saya cerita next entry.
saya tinggalkan kalian dgn sekeping gambar,selebihnya belum dapat lagi dr photographer.
rindu kat kawan2 smua:)

18 comments:

  1. congratz mek!!! xsbr nk tggu cerita next ni! nk tau gak susah sng nk uruskan majlis sndri :P kot2 tibe giliran aku plak nnt. hehehehe..

    smoga bhgia dunia akhirat bersama suami dan keluarga tercinta!

    ReplyDelete
  2. congrats!
    kamu sungguh cantek ok!
    tak sabar nak tunggu gambar2 lain.. :)

    ReplyDelete
  3. congratz sue...
    cantiknye sue..!
    apa2 pun paling penting selamat k...=)

    ReplyDelete
  4. cik suee!! tahniahh yaa..
    semoga jadi isteri yg solehah :)

    ReplyDelete
  5. tahniah ciksue!! selamat pengantin baru.. cantiknya kamu.. berseri2.. semoga bahgia ke anak cucu sampai syurga =)

    ReplyDelete
  6. samat pengantin baru kak! :):)
    cantik sgt2!!
    Moga diberkati Allah dengan perkahwinan akk nih :)

    ReplyDelete
  7. congrats kak sue!!!sangat differ,..cantik!

    ReplyDelete
  8. congrats!!!! may ALLAH bless ur love..

    ReplyDelete
  9. Cik Sue, tahniah!!!gorges nye dia!semoga menjadi isteri yang solehah dan ibu mithali.

    ciksue, ape lagu dlm blog u ni.sape yg nyanyi?sedapp plak didengar..hehe=p

    ReplyDelete
  10. ciksue, congrats! u look stunning on ur big day :)

    ReplyDelete
  11. cantik!!! btw, congrats sue. dah jadi wife org dah dia. =)

    ReplyDelete
  12. Congrats Sue.
    Alhamdulillah dah selamat jadi isteri En TK.Semoga perkahwinan Sue & dia kekal bahagia hingga ke akhir hayat.

    ReplyDelete
  13. sue! chanteekkknya! gojes! :D

    tahniah tahniah!

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi:)

 
Copyright © Kedai Vitamin Muslim | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in