Update Gambar lagi..hah bagi korang muntah ijauu.hahahaha

korang sila muntah darah okay
tuan blog kemaruk letak gambar kawen,hikhik
bukan ape,before basi,jadi saya upload la dulu utk tatapan korang.hahaahaha

 hahaha,,ni keje incik TK,ada ke nak wat pose tarik hidung i
hidung i dah mancung okay..hahahahaaha

 saya sgt suka gmbr ini okay,sbb gmbr kawan2 saya smua menjadi..
yang kiri tu nama aswana,kira pengantin baru gak,br gak kawen..second best friend gak,baju merah menyala itu pengapit saya,single,hehe..yg purple kawan baik saya jgk,org kuat di sebalik majlis saya,nama dia mai,bakal pengantin bulan 3 ini,alhamdulillah,incik tunang dia adalah kawan incik TK dan kawan saya jgk,hikhik..yg baju hitam itu adalah wedding planner saya,yg byk sgt tolong saya,nama dia nadia..dia gak pndai make up,buat benda2 gubahan,so sape mau upah dia wat gubahan ker,veil ker,blh bg tau saya k.trima kasih kat smua.

 comel kan bunga tgn saya,hikhik
sendiri puji daaa

 ini kawan saya kat UPM,nadia dan busyra..
yang kanan itu busyra,bulan 3 bakal jd pengantin,hehehe
dari kL dtg semata2 majlis saya

 ini incik TK,hikhik..
saya nak tergelak buat pose ini,hiikhik
skema ayat saya,hahahaaha

ini blogger kak naz
thanks kak naz sudi dtg
comel tau baby baju pink tu,geram nak cubit pipi,hehe:)

okay,sekian yea kawan2,
nampak tak pelamin kat blakang
hehehe..comel ke tak??cepat cakap comel smua,hehehe
paksa rela youuu..
nanti sue review pelamin sue k..

8 comments:

  1. hoho~..belum muntah darah lagi..hiks!:)comel la encek TK..hehe~..malu2 gitu:)

    ReplyDelete
  2. SU NAK JERIT NI...cantikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum ciksu.

    manis-manis semuanya. dari pelamin, baju, bunga tangan what else. of cause pasangan ni pun sweet juga posing-posing macam tu.

    cop. saya ingat my sweetheart je suka tarik-tarik hidung ni, encik TK pun sama ke? >__<"

    ReplyDelete
  4. cantiknya !!!!!
    comel yg bab tarik hidung.
    sweet

    ReplyDelete
  5. cumil..pink colour!!! :) luv it..hihi

    ReplyDelete
  6. amy yg baca sekaling harung ni pun x muntah darah pun ok. =P

    ReplyDelete
  7. Salam Sue..
    Heheheheeeee... Muka akak pun ada terselit
    kt atas tu ye Sue..
    Aaah laaa.. Hidung sue dh mancung dah.. En TK nk
    bg panjang lg kot..

    ReplyDelete
  8. seriously sue sgt gojes! hehe

    semoga kekal baahagia smpai akhir hayat :) congrats lg skali!

    *teruja tgk gmbr sue. cantik.

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi:)

 
Copyright © Kedai Vitamin Muslim | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in