Cute Couple Contest

assalamualaikum dan selamat tengahari semua,
memandangkan giveaway di blog personal sue tidak mendapat sambutan,jadi dengan automatiknya contest itu di tutup.tapi di sebabkan blogshop sue yang ini masih baru DAN sempena harijadi my hubby yang tinggal sebulan je lagi,jadi sue akan buat satu contest untuk pengunjung blog ini.contest yang di beri nama "cute couple contest".Jom tengok syarat-syaratnya:



SYARAT-SYARAT:


  1. Mestilah mempunyai blog dan mestilah follower www.ciksucatalyst.blogspot.com.
  2. Buat entry yang bertajuk "cute couple contest".
  3. Letakkan banner gambar di atas di sidebar & entry dan link ke blog ciksucatalyst.
  4. Upload gambar bersama orang kesayangan anda,tak kisahla,ibu,ayah,anak,suami,kekasih,kawan dan sebagainya tetapi mesti couple okay,maknanya gambar anda dan pasangan.INGAT,mesti ada gambar anda okay:)
  5. Buat sedikit 'caption' yang menarik,dan kreatif.kalau nak cerita pasal gambar tersebut pun,tidak mengapa:)gambar dan caption yang menarik akan di pilih sebagai pemenang.
  6. Tag seorang rakan anda.make sure dia tahu la yea:)
  7. Tinggalkan link entry anda di petak komen di bawah.
  8. Tarikh tutup penyertaan 26 April 2011 dan keputusan adalah MUKTAMAD.
HADIAH-HADIAHNYA:

TEMPAT PERTAMA : RM40 +PRODUK KESIHATAN.
TEMPAT KEDUA       : RM30+ PRODUK KESIHATAN.
TEMPAT KETIGA      : RM20

P/S:Mungkin hadiah akan di tambah jika mendapat sambutan dari korang semua.

32 comments:

  1. nadia,
    aku oyak doh kea,tak semestinya kekasih,huhuhu

    ReplyDelete
  2. xnk..aku nk kekasih jgk!!nk jgk!!hahaha

    ReplyDelete
  3. ciksue...saye nak join.da wat entri da

    http://myjourneythrougheverythingnice.blogspot.com/2011/03/cute-couple-contest-by-cik-puan-sue.html

    tq.. =)

    ReplyDelete
  4. naadia,
    gelenya,hahaha

    mizz,
    orait thank you:)

    ReplyDelete
  5. sue, dah join..

    http://kasut-pink.blogspot.com/2011/03/cute-couple-contest.html

    ReplyDelete
  6. ciksue..
    kalo gambo couple bukan diri saya sendiri dgn pasangan boleh tak? maknanye gambo adik bradik..

    ReplyDelete
  7. join.

    http://latifahusaini.blogspot.com/2011/03/cute-couple-contest.html

    terima kasih. senyum -

    ReplyDelete
  8. zaty join..:)

    http://cekedismanis.blogspot.com/2011/03/join-cute-couple-contest.html

    ReplyDelete
  9. puan nurul,
    kena ada gambar anda:)

    ReplyDelete
  10. salam puan sue ^_^

    tie jOin ur contest

    http://yattpinkymaniac.blogspot.com/2011/03/cute-couple-contest.html

    ReplyDelete
  11. join juge.. :)

    http://stroberidancokelat.blogspot.com/2011/03/cute-couple-contest-by-cik-sue.html

    have a nice day~

    ReplyDelete
  12. alamakk... tak dek gambar cute lah cik sue. hehehehe... nak join!! tapi seriously kena kebek balik gambar2 lama. lol....

    ReplyDelete
  13. dtg dari group

    GENG MANTOP BLOGGERS

    http://heandsheloves.blogspot.com/2011/03/geng-mantop-bloggers.html

    jom singgah...

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum..
    hai puan sue..ehehehe..

    nurul nak join contest..

    http://nurulazrol.blogspot.com/2011/03/cute-couple-contest.html

    ReplyDelete
  15. cik su..cik mil nak join contest

    http://adikila.blogspot.com/2011/03/cute-couple-contest.html

    tQ..;)

    ReplyDelete
  16. wah22...besh nye..bleh try ni :P

    ReplyDelete
  17. saya.. saya.. saya tak join... tapi...... saya ada buat pasal entry contest awak.. bila dikira untuk jadi pemenang tak?? kihkih

    ReplyDelete
  18. Hai Ciksu..mai dah join cute couple contest...thank you...http://maifunnygirl.blogspot.com/2011/03/cute-couple-contest.html

    ReplyDelete
  19. join ok

    http://nnazliana.blogspot.com/2011/04/cute-couple-contest.html

    ReplyDelete
  20. nak join jugak...hehe

    http://ciksaraspalela.blogspot.com/2011/04/cute-couple-contest.html

    ReplyDelete
  21. okeyh done dh join..hehe
    ni link..
    http://secretsof9.blogspot.com/2011/04/cute-couple-contest.html

    ReplyDelete
  22. suda join..sangat segan :P

    http://nurulmunirah.blogspot.com/2011/04/cute-couple-contest.html

    ReplyDelete
  23. babe !
    SAYA DAH JOIN NI DEARR ! :)

    http://wonderfullythought.blogspot.com/2011/04/cute-couple-contest.html

    NAK MENANGGG ! HEHE ^^"

    ReplyDelete
  24. sy ikot joinn...=)

    http://makwegerrard.blogspot.com/2011/04/cute-couple-contest.html

    ReplyDelete
  25. ok, saya pun mahu join..

    http://randompiecesinme.blogspot.com/2011/04/cute-couple-contest.html

    ReplyDelete
  26. http://dzurinazulkafree.blogspot.com/2011/04/cute-couple-contest.html

    dh join :)

    ReplyDelete
  27. Join jugak :)

    http://fatinmahirahmusa.blogspot.com/2011/04/cute-couple-contest.html

    ReplyDelete
  28. singgah bc n3 d sini...

    singgah2 la disini

    http://akutetapaku85.blogspot.com/

    ReplyDelete
  29. kak..contest neh dah ada pemenang ye :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi:)

 
Copyright © Kedai Vitamin Muslim | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in