D.I.Y Frame Canvas

Assalamualaikum semua...

petang kmarin dalam busy2,sue curi masa after study ajak my bro g IKEA,g beli frame gmbr kecik-kecik,sbb nak masukkan gmbr time i kanak-kanak dulu kan,hikhik..tu pun i kena godek balik,duk kat mane.print kecik2 dah la kan..ingat nak cat putih bingkai frame tuh,berseri sikit.tunggu lah,takde masa lagi.pergi dah kul 3,so i budget kul 8malam mcm tu dah duk bilik,petang2 sy tak study,hikhik.kena guna masa sepenuhnya.klu tak saya rasa nyesal if time study sy merewang,sob..sob*ayat poyo di situ,hehe..tapi mmg betul,sy cepat rasa bersalah,sbb tu saya jarang ponteng kelas,dan mmg rare sgt2 k.klu i ponteng tu pun sbb demam,klu tak,sy akan rasa bersalah especially dekat my mum n dad,dont know why.huhu.ok dah melencong sikit ni.actually frame gmbr tu sue plan nak gantung kat dinding byk2,nak wat mcm photobooth,even dinding dlm bilik,ok tak???erm sue try cari idea yang letak gambar byk2 kat dinding,tapi tak jumpa.sape ada jumpa bg tau sue yea....

source:google
saya suka ini idea.
comel bukan...

orait,ni next project yg sue cakap aritu..frame canvas..yeay berjaya gak buat.hehe..idea ni dtg dr gambar kat bawah ni..

 comel bukan!!
sape yg peminat black and white sajer akan kata cantik
hehehe...sweet sgt..sy suka idea ini

dan ini pulak hasil yg canvas sue punya,,hehe
tak seberapa,ok la dr tgn keras mcm sue ni
suka putih ituuu..hehe!!
sue nak beli fabrik black and white,sbb suka sgt
tapi g ikea,out of stock..takda dah..sedih
so mata terpikat dengan corak yg ni,ok la kot
cadar bilik sue hijau buruk gitu+cream.ni nak letak dekat dinding 
dekat kepala katil,apa punya bahasa daaa.hehehe!!


ok,di bahagian belakang dia
ni sue pkai paku tekan dulu
kena tunggu my friend bawak dtg stapler tembak
yg mmg utk stapler canvas nih..
korang kena kemaskan yea
supaya kain tu takda mengelebeh.hihi
rosak bahasa..tak tahu nak pkai word ape
spm dulu bm fail*tipu
hehehe..............so korang maybe leh buat klu nak jimat
daripada dinding kosong,boleh hias kasi berseri sikit kan
hehehe..

p/s:update blog sbb takde idea nak wat assignment.huhu...

selamat mencuba!!







10 comments:

  1. idea yang menarik!suka2..gud luck sue!

    ReplyDelete
  2. cantik kreatif dan apa lg ye hee :D

    ReplyDelete
  3. rose,
    thanks yea..
    amy,
    hehe..trima kasih..ok la dengan tgn sue tak brape kreatif:)

    cha,
    hikhik..trima kasih yea..
    nnti leh try wat gak kan..

    ReplyDelete
  4. mizz sue
    sama nama,hehe
    thanks yea:)

    ReplyDelete
  5. hana,
    hehe..tak kreatif pun hana..hihi
    thanks hana:)

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi:)

 
Copyright © Kedai Vitamin Muslim | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in