Hunting Wedding Shoes

Assalamualaikum dan selamat pagi
petang ni pukul 2pm,sue nak g buat HIV test..hehe
dah dekat nak kawen,baru terhegeh nak g buat
last week lagi appointment,tapi sebabkan nak g SOGO clearance sales aritu
postpone ke hari ini...sue buat dekat Poliklinik Sri Kembangan jer
dekat sikit..asalnya nak buat dekat Pusat Kesihatan UPM
tapi mahal lak kena byr,RM32..mak aih mls la mcm tu
poket dah kering..hikhi


ok,sue just nak share betapa susahnyer sue nak cari kasut yang berkenan dekat hati
dah 3x jugak la jumpa kasut yg berkenan,tapi bila bagitau dekat SA,dia cakap
"LAST PAIR" akak..huhu..dah la last pair,takde saiz pulak tu
aritu jumpa kasut dekat vincci,last pair jugak,.non-ado saiz saya
benciii,keciwa...akhirnya time g IKEA aritu
masuk Vincci jap,tapi hampa takde jugak
tup..tup time kuar dari kedai tu,toleh sebelah kiri,nampak kasut tu dekat display
masa tu my bro nak cepat,tapi saya bg tau dekat sister in law,tu kasut saya nak
saya berkejaran masuk balik kedai tu,huhu

saya ckp dekat SA saya nak kasut mcm display kat cermin tu
so dia tunjuk ada kat depan tu,mcm mane saya tak nampak
huhu..tapi saiz saya dah takde,ada saiz 8 dan 9..keciwa lagi
tapi dia pergi ambik yg display punya
OMG!!!mmg saiz saya,so saya check mcm okay,takde rosak ape pun
so saya terus byr..settle..huhu.kasut ni sebenarnya nak letak buat hantaran dan sbg kasut
untuk majlis bertandang nanti
kenapa tak jadikan kasut sanding?jawapannya,majlis saya kat umah
tak perlu kasut kot
takkan saya nak pkai kasut dalam rumah pulak,hehe..ok tata..mau study dulu:)


ni lah rupa kasut sue punya
warna beige..saya suka hitam,tapi incik TK dah warning
jgn beli kasut warna hitam lagi,hahaha!!
Harga kasut ni agak mahal bg saya,hehe
RM89.90
tapi sbb within budget lagi,ambik la jugak.huhu


saya suka kasut yang ada platform tebal mcm ni,even tinggi dia 3inci,
tapi bila pkai tak rasa tinggi pun
saya beli kasut ni,bukan ape
nanti saya nak masuk mengajar ke UiTM nanti bulan 6
tak pyh dah saya beli,hehehe!!alasann!!

source:google
haaa sue nak letak brooch like this
kat mana yea nak beli??
mesti kedai brooch kan,tapi which kedai yg byk jenis brooch
yg sesuai utk letak kat kasut..plss help me
sue ada nampak kasut yg ada butterfly..cantikk
sue cari gmbr tak jumpa

p/s:saya nak beli brooch nak letak kat kasut tu
mcm mane yea kawan2 nak lekatkan brooch tu,pkai gam ker?jarum ker?cam tak logic lak
kang tak sempat habis majlis dah tercabut,hehe..sape2 tau mcm mane nak lekatkan dia supaya
teguh dan kukuh,sila bg tau sue,hehe..rosak habis ler bahasa.haha!!



12 comments:

  1. Makaih kena byr rm32.. mahal gak tu.. Tp urusan sng x sue? ct pon nnt hiv test nak cari dekat2 cnie je. Klu upm dkt da tu tp tu la kna byr smpai camtu plk.

    kasut mmg ssh nak cari. ct da round abes byk tmpat ssh nak berkenan,bile berkenan saiz plk xde.. sakit hati dibuatnye.

    ReplyDelete
  2. kasut pink,
    ct,a.ah kawan kita pergi buat RM32
    mls nak bazir duit,g wat kat seri kembangan,dekat jer ct
    masa sue g wat appointment,staff dia cam okay la,tulis nama...klu nasib baik,time g tak penuh lagi,leh test trus..tengok mcm mane arini

    kasut mmg ssh nak cr,sue pun merata jugak la cari,huhu

    ReplyDelete
  3. sue cantiklaaaahhh kasut ni!! nak cari jugak lah..tp CNY ni mesti xde size.

    ReplyDelete
  4. xcari kasut lg...wwweeee..
    mak aihh..rm32..ayoo..mahal jugak tu

    ReplyDelete
  5. sue!!! nak kasut tu jugak. balik nih terus ke vincci, boleh? hahahaha....

    btw, mmg akan cun if sue letak brooch. tapi amy pun no idea gak camne ianya dipasang. di gam kot.

    ReplyDelete
  6. si kecil,
    pkai saiz ape?hehe
    klu standard size mmg ssh la,cepat habis,hehe

    mizz sue,
    a.ah mmg mahal,tak tau apesal.dah la borang kena bwk sendiri,huhu

    amy,
    hehe..pergi cari cepat,kasut2 hok kito kene ssh nak bulih..sue pun merata cari..sedih pun ada,putus asa.tp jupo jgk,alhamdulillah

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum cik sue,

    saya suka kasut yang ada platform. tak sakit sangat biarpun 3 inches.

    mesti cantik kan kalau letak brooch. bling. bling. alaaa.. saya pun tak tau macam mana nak lekatkan dia. adakah di pin kan saja? nanti rosak pula kasut tu. atau dilekatkan saja?

    tapi jangan ganas-ganas bila dah ada bling. bling. kalau satu batu dia hilang, kurang serinya nanti.

    ReplyDelete
  8. cik syahira,
    wsalam..trima kasih,mmg takleh ganas2 la kan,kang tercabut pulak..sue tgh pikir mcm mane nak lekatkan brooch tu.kang rosak la kasut..
    a.ah yg ada platform tebal kaki takde la sakit sgt

    ReplyDelete
  9. CANTEK sgt kasut ni....suke sgtttt

    ReplyDelete
  10. i pn tgh cari brooch nk boh kt kasut jgk! :)

    ReplyDelete
  11. erk...erk...
    itu kasut keje kita tu
    tapi color hitam....

    eh eh jap..sanding dalam rumah pun pakai kasut lah.kan ratu...hehehe

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi:)

 
Copyright © Kedai Vitamin Muslim | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in