Ben Ashaari:Blogger Ikut Negeri Kelahiran

sesiapa nak join
klik SINI

assalamualaikum dan selamat petang,
ini first time sue nak join segment abang Ben Ashaari ni
sape tak kenal bukan,blogger yang famous amous yang banyak tolong blogger-blogger yang baru
macam kami,banyak buat segment best-best.
tapii sue jarang nak join,sekadar jadi silent reader,hehehe
tapi kali ni mcm nak join la pulak
mcm biasa lah,bila join segment Ben Ashaari,kena jawab beberapa soalan mudah

JOM LAYAN............

1. sila ceritakan latar belakang anda
Nama penuh suhasnida ismail,umur dah 26tahun,dah tua dah.
berasal dari Pasir Mas Kelantan,tapi masih menuntut di UPM Serdang.
saya budak kampung jer:)
anak ketiga dan anak perempuan tunggal dalam family
baru saje mendirikan rumah tangga this year.Mak ayah orang kelantan jugak:)

2.Profession anda sekarang
saya masih menuntut di UPM Serdang dalam Jurusan Master Business Admin (Marketing)
ada lagi 3bulan nak habiskan sebelum masuk mengajar di UiTM bulan 7 or 8 nanti.
sebelum ni belajar di UiTM diploma dan ijazah.

3. Blog favourite anda
banyak yang jadi blog favourite saya
terutamanya blog masak-masak mcm blog CMG,Kak Hana,Mamafami,Kak Nor
banyak lah jugak,sbb saya terjebak dlm dunia blogging dengan blog masak-masak,hehe.
tapii saya juga peminat blog b2b (bride to be) since saya nak kawen,ehehe.sbb tu tertubuhnya blog ini
blog yang saya suka blog xora,lynda,si gaun putih
banyak lah,tak larat nak sebut.
asalkan blog berkisar hal perkahwinan,diy and kawen-kawen
mmg favourite

4.blog yang anda tak suka nak masuk
saya tak suka nak masuk blog yang lucah,18sx,merepek
entah pape mengarut isi kandungannya.

5.Impian anda terhadap blog anda
saya buat blog b2b ni asalnya nak berkongsi info,dan ilmu dalam membuat persiapan kahwin
Jadi ilmu yang saya dapat,dan info yang saya ada akan di kongsi bersama b2b yang lain
walaupun saya dah jd ex-b2b,tapi klu ada info menarik,pasti saya akan berkongsi dengan mereka
harap ilmu yang sedikit ni,dpt di gunakan bersama
dapat tolong antara satu sama lain.
mungkin selepas ini,saya kurang buat entry about perkahwinan,mungkin masak-masak pulak
tapiii klu saya rajin,dan ada mood,saya akan share balik kejadian sepanjang perkahwinan saya
yang tak seberapa:)
dan harap dapat lagi mengeratkan hubungan antara blogger,
tak kira lah group masak-masak ke,
b2b ke..insyaallah kita boleh jadi kawan
sekian

14 comments:

  1. salam,
    mengunjungi rakan2 segmen blogger ikut negeri;)

    apisv2 ikut negeri johor

    ReplyDelete
  2. mocha,
    trima kasih

    apisv2,
    trima kasih
    salam kenal

    ReplyDelete
  3. salam...dtg melawat dr BA punye segmen..jom jengok cni lak--- >

    http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum.. aii.. Nadh orang utagha la.. Nadh dari Penang. salam lawat dari Blog enchik Ben. Salam kenai noh.. jumpa2 tu tegoq2 la noh.. ;)

    ReplyDelete
  5. hai ciksue , adik pung ore kelate jugok , HAHA .

    ReplyDelete
  6. nadiem,
    nanti kak sue ke blog awk jgk yea,hehe
    framelenses,
    trima kasih sudi dtg

    nalisa,
    yo ko..hehhe..salam kenal dr kak sue

    ReplyDelete
  7. ore follow jgok nie..gomo klate gomo...!!!

    ReplyDelete
  8. zira,
    trima kasih yea
    nati sue g blog zira lak

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan... ^_^..sayo pon oghe kelate jugop

    ReplyDelete
  10. fatin,
    salam kenal jgk dari akak
    nanti akak g blog fatin pulop

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum sue,

    eh bakpo raso po nok mutoh doh nih.. adoi banyok dooh make angin kot.. hehe duk jale2 dari list no. 1 sapa lar ko hok ni.. ado doh dale 15 rumoh doh..

    tahniah r ado masto doh dio.. caya rr.. duk meta jah nih.. nok g lain pulok.. kekda folo doh

    babai

    ReplyDelete
  12. orang melaka datang melawat dari blog abg ben..
    salam perkenalan...
    http://geekzster.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. selamat berkenlan...:)
    prince blogger kl...
    jom jadi member nak?
    :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi:)

 
Copyright © Kedai Vitamin Muslim | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in