Sue nak wat contest or giveaway???ada orang nak join tak

assalamualaikum dan selamat pagi
kita tinggalkan dulu pasal review kawen,nanti sue share lagi.banyak a bad things yg berlaku.sbb malas nak godek gambar,maka sue pun mls nak update.arini entry sopan,ayu lagi berjurus(hahaha).berjurus is satu makanan kelantan bermaksud baik,ekekeke..

sebenarmya,sue dah lama nak buat contest,since masa sue ada blog masak-masak dulu.then masa duk kecoh sana sini pasang iklan innity.then sue pun dengan selamatnya pasang la jgk iklan innity.lepas tu sibuk duk klik dgn geng-geng..sampai kena banned,sebulan jgk la.tp payment iklan dpt byk ler jgk,dah hbs wat beli ape dah lupa..hehehe..pastu kan,sue mmg niat nak wat contest la kan.nak share sedikit sebanyak hadiah dgn kawan-kawan.tapi sue risau tkt takde sape nak join.anyone???contest apa nak buat,sue dah ada cadangan dlm kepala otak ni,tapiii klu korang ada cadangan yg best,blh la kemukakan.sue nak buat 2kategori,satu kategori untuk ibu-ibu.hehe..tapii yang bukan ibu pun boleh join,hehe..satu lagi kategori,terbuka untuk b2b dan lain-lain.

hadiahnya..ermm sue belum ada cadangan,samada nak bg wang ringgit or barang ke,toys ke..nanti sue akan decide yea..syarat-syarat pulak,sue nak wat senang2 jer.mls nak susahkan korang yg nak join.sekadar suka-suka.then sempena pembukaan blogshop sue.ok la kan..ada apa-apa cadangan,and ada sape-sape nak join..klu ramai yg nak join,semangat sikit sue nak buat,hehe!!

3 comments:

  1. amy kasi sokongan. join ke tak tuh tak leh nak janji. hehehe..

    ReplyDelete
  2. saya mesti pilih! eh..salah..saya mesti join! heheh

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi:)

 
Copyright © Kedai Vitamin Muslim | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in