Dato' Siti Nurhaliza mengandung

assalamualaikum dan selamat pagi..
yeayyy dato' siti dah mengandung,tumpang gembira.erkkk sila jangan percaya.tadi sedang enak sue duk sibuk baca literature review,mata sudah mengantuk,jadi berkeliaran di alam maya,dan terbaca pasal kata dato' siti nurhaliza atau Tok Ti mengandung.banyak blog gossip duk bercerita pasal isue hangat ni.saya bukanlah peminat tegar dato' siti,tapi layan je lagu dia,mane yang berkenan kan.if dato siti pregnant,alhamdulillah,kita tumpang happy kan..jom layan gambar yang jadi topic kata dato' siti pregnant..

 erk sebabkan nampak perut Tok Ti muncit sikit kot
tu yang pakat kata tok ti pregnant
huhuk..klu betul alhamdulillah...




gambar kredit to:runwitme

7 comments:

  1. kalau tengok TV tu kan, mesti kite dgn bibik fokus kat perut die. bibik cakap macam mengandung. sebab pinggang ke bawah tu penuh. haha. tak tau lah istilah orang dah mengandung ni kan.

    ReplyDelete
  2. moga2 betul lah dia pregnant. dah lama jugak kan dia kawin dengan dato' k tu.

    ReplyDelete
  3. haahla..pewot dia obviously buncit! waa..kalau btul, moga cepat2 dikhabarkn ke seantero masia..hihi~

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah kalau betul..ke baju die besar eh..or belt die? haha ;)

    ReplyDelete
  5. amy,
    a.ah..arap2 btul kan
    dibah,
    suka baby,hehe..doakan utk sue gak,hehe
    intan..
    hehe..maybe kot.hikhik

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi:)

 
Copyright © Kedai Vitamin Muslim | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in