Jom Join Pregnant Mom Giveaway

Assalamualaikum dan selamat pagi.
hari ini sue nak announce kpd anda semua yang sue akan buat satu giveaway contest yang di beri nama 
"pregnant mom giveaway" sebagai giveaway pertama yang julung-julung sue buat.dah lama tertangguh nak buat giveaway nih,since saya bergiat aktif berblogging satu masa dulu,hehehe.jadi kenapa pregnant mom contest??sbb saya suka tengok ibu-ibu mengandung,hehe..bukan sbb saya pregnant okay.belum ada rezeki,doa-doakan lah.dan sempena jugak pembukaan blogshop sue yang masih baby,harap dapat sokongan dari kawan-kawan sekalian.ok, dah ke lautt dah ni,jooomm kita tengok syarat-syaratnya..mudah ajer:

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN:

1.Terbuka kepada semua,samada ada blog atau tidak
2..Mestilah follower ciksuchumill dan ciksucatalyst.anda semua boleh follow untuk update pasal giveaway ni.Kalau taknak follow jugak,its ok,klu follow lagi afdal:)
3.upload satu picture "pregnant mom" berserta sedikit caption yea:)tak kisah la kalau korang tak pernah pregnant,tapi ada gambar kakak,adik ke,ibu ke,mak sdara ker,tok sdara ker..its okay..korang upload jer,jangan pulak korang ambik gambar jiran sebelah rumah tauu.hihi.gambar diri sendiri lagiii la boleh:)
4.Buat satu entry pendek bertajuk "Pregnant Mom Giveaway" dan ceritakan sedikit pasal gambar tersebut.
5.Ceritakan sedikit pasal tuan blog (saya akan baca dan saya suka baca!!)
6.Masukkan gambar di bawah dan link ke blog sue okay.letak di sidebar lagii di galakkan.Nanti tinggalkan link entry anda di kotak comment:)

saya pinjam gambar SIL saya yg mengandung anak sulong
suatu ketika dulu.hehe!!




Hadiah-hadiahnya sue belum finalize lagi,masih berdiskusi dengan penaja,jadi sue akan update dari semasa ke semasa.jangan risau okay.contest baru bermula.hehehe..pemenang akan di pilih berdasarkan lucky draw yang akan di buat oleh majlis raja-raja.tungguuu.hihi!!

p/s:psssssssstttttt,sue ada satu lagii contesttt..tapiiii tunggu yea..join yang ni dulu:)


UPDATE!!

TEMPAT PERTAMA
RM30+barangan produk bio-asli bernilai RM50+

 TEMPAT KEDUA
RM20+barangan produk bio-asli bernilai RM40+

memandangkan contest ni takda sambutan
jadi CONTEST CLOSED
nak join,sila join this contest baru
DISINI

8 comments:

  1. sue, chop!! sue dah pregnant ke? ahakss...

    ReplyDelete
  2. hye,
    ni first time saya datang blog ni

    anak-anak dara mcm saya tak leh la masuk ehehi

    jangan lupa datang blog saya (:

    ReplyDelete
  3. fuza,
    hehehe..blh masuk..
    cari gambar sape-sape.hihi

    ReplyDelete
  4. Hahaha~ nasib baik tak kawen lagi. Gud Luck :)

    ReplyDelete
  5. gud luck...:)

    meh ke rumah..
    ~like mother like son~
    keep in touch ye..♥♥♥

    ReplyDelete
  6. cik yana,
    meh la join skali,
    tak kawen pun takpe,leh ambik gambar sesape,hehe

    dda,
    trima aksih,nnti sue singgah
    jom join contest

    ReplyDelete
  7. salam,
    saya datang nak join contest..
    ini linknya: http://chekguisza.blogspot.com/2011/03/pregnant-mom-giveaway.html
    kalau tak menepati syarat, harap maklumkan yer..
    TQ

    ReplyDelete
  8. Salam zai dah join

    id;zaikulim

    http://zaiikulim.blogspot.com/2011/03/pregnant-mom-giveaway.html

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi:)

 
Copyright © Kedai Vitamin Muslim | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in