Tanda Symbol Pelik Muncul Di KLCC?Apakah

assalamualaikum dan selamat pagi
tadi sue duk melilau di alam maya
jumpa a few gambar yang bang nara tunjuk dekat web dia
seram jugak bila tengok benda ni...
adakah bumi kita dah semakin tua
atau dah akhir zaman
sampai macam-macam benda pelik muncul...
Ya Allah,takuttnyer....
klu kita tengok sekarang pun
dah banyak tanda kiamat
samada kecil atau besar...subhanallah..


 yang ni korang tengok simbol antara dua klcc tu
nampak tak apa saya nampak??

 dekat ikan yang mak abang nara beli
ada juga..suratan atau kebetulan
laut kita dah tercemar ke

ni gambar yang adik abang nara
yang belajar dekat UK anta
ada jugak..see...
sumber:beautifulnara

p/s:katanya ini hanya gimik,entah la..kenapa ek..kang org pakat pikir macam-macam pulak kan.
entah ler labu...

7 comments:

  1. kiamat sudah dekat.. [takde kaitan dgn gambar2] tapi mmg banyak tanda2nya.. kan

    ReplyDelete
  2. mcm sibol produk biodisc jer

    ReplyDelete
  3. simbol ape tu? tak pernah nampak pun?

    ReplyDelete
  4. subhanallah..... tak tahu nak cakap cemane... kalo pasal ikan tuu, my family memg dah tak makan ikan tau..

    ReplyDelete
  5. apa makna simbol tu ekh? harap2 hanya kebetulan.

    ReplyDelete
  6. ni macam simbol kat celcom punye bunting je...

    ReplyDelete

Terima Kasih Daun Keladi:)

 
Copyright © Kedai Vitamin Muslim | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in